Om oss på
Jullans Fot & Hudvård

Vår berättelse

Jullans fot & hudvård föddes ur en passion för skönhet, välmående och omsorg för människor. Med ett brinnande intresse för ekologiska produkter och individanpassad vård, grundade Johanna sitt företag med visionen att skapa en plats där människor kan hitta både avkoppling och förstklassig skönhetsvård.

Vi är inte bara terapeuter, vi är skapare av välbefinnande. Varje behandling är en ny möjlighet att erbjuda en visuell och känslomässig resa. Vi tror på att lyssna på våra kunders behov och drömmar och förvandla dem till verklighet genom noggrann planering, kreativ design och expertutförande.

Vår Team & Filosofi

Vårt team består av dedikerade och erfarna professionella inom olika områden av skönhetsvård och terapi. Vi tror på samarbete och kombinerar våra unika styrkor för att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

På Jullans fot & hudvård handlar allt om att skapa en känsla av lugn och harmoni. Vi tror att varje individ har en unik historia och behov, och vi är här för att framhäva den historien på ett sätt som är både vackert och meningsfullt.

Vårt Åtagande

Vi är engagerade i att inte bara skapa estetiskt tilltalande behandlingar, utan också i att bygga meningsfulla relationer med våra kunder. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi arbetar hårt för att se till att varje besök är en positiv och minnesvärd upplevelse.

Välkommen till Jullans fot & hudvård, där vi förvandlar din tid hos oss till stunder av avkoppling, skönhet och välbefinnande. Tillsammans skapar vi en värld av lugn, harmoni och inspirerande vård.

Johanna

Mitt namn är Johanna och jag är stolt grundare av Jullans fot & hudvård. Mitt stora intresse för skönhet, välmående och omsorg för människor har alltid varit en drivkraft i mitt liv. Att skapa en plats där människor kan få en stunds avkoppling och omsorg har varit min vision och det ledde till att jag startade detta företag.

Med en passion för ekologiska produkter och en övertygelse om vikten av individanpassad vård, har jag valt att fokusera på Rosenserien i våra ansiktsbehandlingar. Det är viktigt för mig att varje kund känner sig unik och väl omhändertagen när de besöker Jullans fot & hudvård.

Min ambition är att erbjuda en helhetsupplevelse där varje behandling inte bara främjar skönhetsvård, utan också ger en djup avkoppling för sinnet och kroppen. Jag är dedikerad till att skapa en lugn och avslappnande atmosfär där du kan komma bort från vardagens stress och låta dig själv få den vård du förtjänar.

Varmt välkommen till Jullans fot & hudvård där vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga vården och skapa stunder av lugn och harmoni i din vardag.