Jullans fot & hudvård

Fotvård & Ansiktsbehandling i Sundsvall

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar gällande fotvård eller ansiktsbehandling? Hjärtligt välkommen att höra av dig till mig.

Boka tid

Du kan enkelt boka din behandling hos mig via BokaDirekt. Hittar du inte någon tid som passar dig? Kontakta mig så hittar vi en lösning.

Fotvård, Ansiktsbehandling i Sundsvall, Matfors, Timrå, Alnö, Njurunda, Kvissleby.

Fotvård

Vår fotvård behandling fokuserar på att ge dina fötter den omsorg de förtjänar. Vi börjar med en noggrann analys av din hud och eventuella fotproblem för att skräddarsy behandlingen utifrån dina behov.

Behandlingen omfattar rengöring, filning och formning av naglarna samt borttagning av förhårdnader och överflödig hud. Därefter avslutar vi med en skön massage för att främja blodcirkulationen och ge dina fötter en avkopplande känsla. 

Vårt mål är att du ska känna dig lättad, fräsch och förlängd efter behandlingen. Vi använder enbart ekologiska produkter för att säkerställa att din hud får bästa möjliga vård. Välkommen till Jullans fot & hudvård för en uppfriskande fotbehandling!

Ansiktsbehandling

Vår ansiktsbehandling med Rosenserien är skräddarsydd för att passa din unika hudtyp och dess behov. Vi använder exklusiva produkter från Rosenserien som är ekologiska och skonsamma för huden. 

Först gör vi en noggrann analys av din hud för att förstå dess specifika krav. Därefter rengör vi huden djupt och utför skonsam exfoliering för att avlägsna döda hudceller. Efter detta följer en avslappnande massage av ansikte, axlar och nacke för att lindra spänningar och främja avkoppling. 

Denna behandling syftar till att förbättra blodcirkulationen, återfukta huden och ge den en strålande lyster. Kom och upplev en härlig stund av avkoppling med våra ekologiska produkter från Rosenserien.

Bor du i Sundsvall, Matfors, Timrå, Alnö, Njurunda, Kvissleby och vill boka tid för Fotvård, Ansiktsbehandling?

Om mig

Mitt namn är Johanna och jag är stolt grundare av Jullans fot & hudvård. Mitt stora intresse för skönhet, välmående och omsorg för människor har alltid varit en drivkraft i mitt liv. Att skapa en plats där människor kan få en stunds avkoppling och omsorg har varit min vision och det ledde till att jag startade detta företag.

Med en passion för ekologiska produkter och en övertygelse om vikten av individanpassad vård, har jag valt att fokusera på Rosenserien i våra ansiktsbehandlingar. Det är viktigt för mig att varje kund känner sig unik och väl omhändertagen när de besöker Jullans fot & hudvård.

Min ambition är att erbjuda en helhetsupplevelse där varje behandling inte bara främjar skönhetsvård, utan också ger en djup avkoppling för sinnet och kroppen. Jag är dedikerad till att skapa en lugn och avslappnande atmosfär där du kan komma bort från vardagens stress och låta dig själv få den vård du förtjänar.

Varmt välkommen till Jullans fot & hudvård där vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga vården och skapa stunder av lugn och harmoni i din vardag.

För dig som vill boka tid för Fotvård, Ansiktsbehandling så finns jag i Sundsvall, Matfors, Timrå, Alnö, Njurunda, Kvissleby.

Jullans fot & Hudvård i Sundsvall

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig jag ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning, Johanna